Noutati

XerJoff, cel mai scump parfum din Romania

16 octombrie 2009

Bucuresti, 25 septembrie 2009

Elysée Concept este onorat sa aduca, in premiera si in exclusivitate in Romania, celebra casa de parfumuri exclusiviste – “XerJoff”, simbol desavarsit al exelentei si rafinamentului artistic.

In 2004, Sergio Momo a infiintat XerJoff International, ca expresie a unei calatorii pe taramul pretios al parfumurilor rare, locul unde se celebreaza afinitatea magica intre minunile naturii si maestria artizanilor italieni.

XerJoff inseamna transcenderea dimensiunii olfactive si patrunderea într-un univers mult mai vast, unde perceptiile si senzorialul intalnesc cu luxul desavarsit.

Maiestria si bogatiile inaccesibile ale naturii sunt partenerii privilegiati ai XerJoff, care foloseste in realizarea parfumurilor, de la ingredientele extrem de pretioase din care se obtin aromele unicat, cu ajutorul celor mai inovatoare tehnologii, la materialele foarte rare si foarte speciale – ca de exemplu aurul, cuartul sau ...fragmente de meteorit - care confera pretiosului continut „forma” perfecta, o imbinare intre arta si design, traditie si modernitate.

XerJoff va fi prezent in Romania in exclusivitate prin magazinele Elysée Concept, incepand cu luna octombire a acestui an.

XJ 17/17 este prima colectie a casei XerJoff, si a fost creata, dupa un an de teste, de o echipa cu experienta internationala la Grasse, in sudul Frantei. Colectia contine 4 parfumuri: Elle, Homme, Irisss si XXY.

I-a urmat colectia Shooting Stars , inspirata de caderea meteoritului Sikhote – Alin in 1947 din Siberia; o colectie de 6 parfumuri, fiecare dintre acestea purtând numele unui celebru meteorit cazut pe pamant secolul trecut, sugerand parfumuri pentru doamne: Esquel, Shingl si Dhajala, dar si pentru domni: Dhofar, Uden si Modoc. Alte 2 parfumuri, Kobe si Ibitira s-au adaugat colectiei, intr-o editie limitata. Fiecare dintre cele 299 de sticle de parfum ale colectie Shooting Stars contine un fragment de meteorit.

Colectia Vintage – Casamoratti 1888 intregeste portofoliul XerJoff cu o noua marca de parfumuri inspirata de vechea arta a parfumeriei italiene. Marca recreeaza istoria glorioasei case de parfumuri fondate in Italia între secolele 18 si 19, cu intentia de a salva mostenirea istorica si artistica a acestei epoci pline de stralucire. XerJoff prezinta doua parfumuri din vechea colectie CASAMORATI, una pentru domni – MEFISTO si cealalta pentru doamne – FIORE D’ULIVO.


Parfumurile XerJoff sunt, in acest moment, cele mai scumpe din Romania, pretul unei sticle de colectie din cuart ajungand la 15,000 EUR.

      NOUTATI