Noutati

Nouvelle Collection by Robert Piguet la Elysee!

21 iulie 2012

Va invitam sa descoperiti in exclusivitate la Elysee Nouvelle Collection by Robert Piguet, ce complimenteaza linia clasica!
Robert Piguet Parfums, creatorii celebrului Fracas, ne invita intr-o noua calatorie excitanta. Rezultatul colaborarii cu parfumierul Aurelien Guichard, Robert Piguet Nouvelle Collection este un adevarat coup de foudre pentru pasionatii de parfumuri.
De la nisipurile fierbinti ale Orientului Mijlociu surprinse in Oud si pana in inima padurii salbatice ce ni se dezvaluie cu Bois Noir, fiecare parfum din aceasta colectie trezeste in purtatorul sau imagini vii si emotii profunde.
Exceptionala precum fiecare parfum in parte, Nouvelle Collection este lansata pe piata intr-un mod unic. Parfumurile exclusiviste pot fi gasite doar in cele mai selecte locatii si intr-un numar limitat, magazinele alese avand posibilitatea de a oferi unul dintre parfumurile colectiei.

Elysee Concept are onoarea sa va prezinte trei parfumuri din Nouvelle Collection – Mademoiselle Piguet, Oud si Bois Noir – fiind singurul loc din Europa in care puteti mirosi toate cele trei creatii.

      NOUTATI