Noutati

Elysee Marriott

15 octombrie 2009

Bucuresti, 25 septembrie 2009

Elysée Concept lanseaza un nou magazin de parfumuri si cosmetice de lux, deschis in cadrul galeriilor comerciale The Grand Avenue ale hotelului JW Marriott din Bucuresti.

La mai putin de un an dupa lansarea « Maison des Parfums », cel mai mare magazin de parfumuri exclusiviste din Europa Centrala si de Est, Elysée revine cu un nou proiect de haute parfumerie.

Elysée Marriott propune o selectie a celor mai apreciate game de produse de parfumerie si cosmetica din portofoliul Elysée, atent selectate pentru a raspunde exigentelor unui public elitist si cunoscator, intr-o locatie cosmopolita.

« Suntem foarte fericiti ca putem sa venim astfel in intampinarea clientilor nostri, si ca deja, Elysée este un brand recunoscut la nivel international, fiind cautat si apreciat de catre colectionari din intreaga lume. Elysée ne aduce in centrul acestui univers, fara granite nationale, in care arta si unicitatea sunt pretuite la justa lor valoare », a spus Cristina Balan, General Manager Elysée Concept.

Nascut dintr-o imensa pasiune pentru parfumuri, stil si rafinament, Elysée isi propune sa aduca în Romania adevaratele puncte de reper in parfumerie. Peste 30 de branduri distribuite in regim de exclusivitate - printre care si esente rare, aflate pe lista de asteptare in tari din intreaga lume - alcatuiesc portofoliul exceptional al Elysee Concept.

Printre casele de parfumuri de nisa care alcatuiesc portofoliul Elysee se numara: XerJoff, MDCI, Amouage, Penhaligon's, Montale, Biehl, Ambregris, Acqua di Genoa, Absolument Absinth, Indult, Ellie D, Acqua di Biella, Dr. Vranjes, Mathias, Linari, Bella Belissima, Menard Cosmetic.

      NOUTATI