Noutati

Puredistance... Pure Exclusivity

09 decembrie 2010

Puredistance, un vis devenit realitate: acela de a crea un parfum unic, atemporal.

 

Elysee va invita sa aveti privilegiul de a patrunde in lumea elegantei desavarsite… in lumea Puredistance!

Puredistance I, creat de Anne Buzantian, unul dintre cei mai faimosi parfumieri  ai lumii, este o capodopera olfactiva unica, de o frumusete clasica si nepieritoare.
Complex, foarte usor, aproape transparent... un parfum sofisticat, atat de aproape de tine…acel lux pe care-l porti in tacere. O eleganta nedeclarata, intrinseca.
Parfumul se deschide cu note proaspete de citrice. Un acord clasic, de o rara complexitate, transpus in modernitate: transparenta ozonica, coacaze invaluite in ambra, vetiver si mosc alb – totul intr-o feerie florala de magnolie, trandafir, iasomie si mimoza.
Pur si imaculat, ar fi ideal pe pielea inocenta a unei mirese…dar totusi atat de intrigant!

Incercand sa atinga excelenta, parfumul este oferit intr-o versiune extrem de concentrata (32% ulei de parfum), intr-un flacon de cristal Swarovski, placat cu aur de 24 K. Flaconul, o coloana de cristal negru, atat de rar, evoca pasiunea si maiestria unor vremuri aproape uitate…Totul in serie limitata, fiecare piesa fiind unica!

Rezultatul – unul dintre cele mai exclusiviste parfumuri din lume, chintesenta a frumusetii si elegantei in forma cea mai pura, prezent in numai 25 de magazine in intreaga lume!

In premiera absoluta in Romania, puteti savura acum noile creatii ale casei, Antonia si Puredistance M.

Antonia
Un parfum misterios, imposibil de exprimat in cuvinte.
Personalitatea parfumului vorbeste de la sine, precum o partitura a lui Chopin care nu trebuie divizata in note pentru a ne putea bucura de ea.
Antonia este un parfum ce se traduce prin sentimente, nu prin cuvinte. Ofera speranta, bucurie, optimism, incredere si multa…lumina.
Ne dezvaluie orizonturi noi, fara frica de obstacolele pe care le-am putea intampina in atingerea lor.
Antonia - un joc al emotiilor si sentimentelor, un parfum plin de personalitate, dar fara a fi coplesitor.


Puredistance M, creat la Londra de maestrul parfumier Roja Dove, ofera celui care il poarta senzatia ca se afla in interiorul luxos al unui Aston Martin: bogat, cald si elegant, insa in acelasi timp profund si senzual, o experienta incitanta, cu adevarat unica.

Roja Dove, creatorul acestui parfum unic spune despre creatia sa: “…se deschide cu un amestec radios de citrice , nota florala, un pic umbrita, apare abia mai apoi pentru a-i conferi senzualitate in timp ce amestecul de condimente si rasini incalzesc parfumul in evolutia sa catre baza de piele, calda si atat de intima”.

Aceasta colectie unica este prezenta, in editie limitata, exclusiv in magazinele Elysee.

 

 

      NOUTATI
 

 

835 lei

835 lei