Noutati

Mona di Orio, invitat special la Elysee!

17 noiembrie 2010

Intr-o seara nostalgica de toamna, intr-un décor elegant, Clientii Elysee au avut extraordinara sansa de a o intalni personal pe Mona di Orio, un mare parfumier contemporan, care ne-a oferit o adevarata calatorie initiatica in secretele parfumeriei de arta.

“ The magic box”, cutia cu potiuni magice pe care Mona ni le-a oferit spre adulmecare, s-a dovedit un adevarat vis pentru iubitorii de fragrante rare, de opere de arta olfactiva.

Mona di Orio a avut marea sansa de a lucra alaturi de faimosul parfumier Edmond Roudnitska, unul dintre cele mai mari nasuri ale secolului al XX-lea. Fire extrem de rafinata si complexa, descendenta a unei familii italiano-franceze, Mona propune creatii olfactive atemporale si neobisnuite care prin complexitate, rafinament si originalitate aduc un veritabil omagiu perioadei de aur a parfumeriei: anii 20’- 30’.

Creatiile Monei di Orio se bazeaza pe doua principii esentiale: primul se refera la faptul ca “Un parfum este o opera de arta” iar cel de-al doilea sustine ideea ca “Parfumul reprezinta mariajul dintre cele mai rare materii prime”.


La Elysee puteti acum gasi atat colectia “haute couture” a artistei cat si pe cea “prêt-a-porter”: Les Nombres d’Or, recent lansata international.

 

      NOUTATI