Noutati

Lansare Authent Cream by Menard

20 octombrie 2010

Elysee Concept a lansat Authent Cream by Menard Cosmetics Japan, miercuri 20 octombrie, la restaurantul japonez Maiko.

Authent Cream este o capodopera in domeniul produselor de infrumusetare si intinerire a pielii si este rezultatul a sapte ani de cercetari avansate in domeniul medicinei regenerative.

Testele de laborator au demonstrat  fara dubiu ca Authent Cream, prin ingredientele sale unice (semintele unei specii de cires, prunus avium, ale unei varietati de nuc tropical, sterculia schapigera si de semintele de orz purpuriu, Hordeum Vulgare), stimuleaza celulele stem sa creeze noi celule dermice si epidermice, celule care sintetizeaza colagen si alte componente hidratante ce dau pielii finete, luminozitate, suplete si reduc sau chiar elimina ridurile.

Dupa doar o luna de folosire, 84% dintre persoanele care au folosit Authent Cream au sesizat o reducere evidenta ridurilor (dupa 2 luni de folosire procentul creste la 91%), in timp ce 98% au constatat ca pielea a devenit supla si luminoasa (dupa 2 luni de folosire  procentul a fost de 100%).

Authent Cream se gaseste in exclusivitate in magazinele Elysee Concept, in editie limitata si poate fi testata numai in baza unei programari prealabile.

      NOUTATI