Noutati

Colectia OPUS Library by Amouage

08 septembrie 2010

            Fiecare din cele 3 parfumuri OPUS reprezinta o opera de arta desavarsita – un adevarat “opus”. Precum cartile adevarate dintr-o biblioteca veche, creatiile din colectia Library sunt capodopere care transced timpul sau moda...piese unice de o frumusete clasica si nepieritoare!

      OPUS I
       Parfum din categoria Chypre, construit in jurul unei inimi calde, florale de ylang-ylang, iasomie, trandafir, lacramioara si tuberoze. Notele de varf de prune si cardamom confera profunzime in timp ce notele lemnoase de cedru si santal impreuna cu semintele de Tonka, vetiver-ul si frankincense-ul ( ingredient emblematic al casei Amouage) inchid acest traseu epic al primului capitol Opus. Narativ, evolutia olfactiva a acestui parfum a fost inspirata de inceputul pelerinajului nostru in cautarea cunoasterii.

      OPUS II
      Parfum maiestuos din categoria Fougere, inspirat de mirosul pregnant si evocator al cartilor vechi, rafturilor intunecate din lemn si fotoliilor de piele roase de timp, dintr-o biblioteca cu iz baroc.
      OPUS II se deschide cu o combinatie rara, aproape magica de piper, absint si lavanda. Aceste note se intrepatrund pentru a lasa loc unei inimi de iasomie, trandafir, scortisoara si cardamom. Baza parfumului alcatuita din lemn de cedru, ambra, frankincense si patchouli inchide parfumul cu un acord masculin de tabac care contrasteaza puternic cu notele de mijloc predominat florale.

        OPUS III
        Parfum inspirat de etapele procesului de creatie, de la cele mai intunecate momente de frustrare, la iluminare si revelatie. Acest parfum floral oriental este construit in jurul unei inimi cu note indraznete de violeta, iasomie, floare de portocal si ylang-ylang. Acestea sunt introduse perfect in scena de notele de varf de muscata, mimosa, nucsoara si cimbru. Caracterul vibrant al parfumului este redat de acordurile de papyrus si frankincense si o trilogie de note lemnoase: cedru, santal si guiac.

      NOUTATI