Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

SC Elysee Concept SRL, in calitate de proprietar al site-ului www.elysee.eu.com, denumit in continuare Site, colecteaza si foloseste datele personale furnizate de utilizatorii acestui site exclusiv in urmatoarele scopuri:
1. procesarea comenzilor online (emiterea documentelor fiscale aferente si livrarea produselor comandate);
2. realizarea de activitati de reclama si marketing a propriilor produse;
3. transmiterea de oferte personalizate clientilor si/sau potentialilor clienti;
4. imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor Site-ului.

SC Elysee Concept SRL nu vinde tertilor datele personale ale utilizatorilor Site-ului.
SC Elysee Concept SRL nu dezvaluie tertilor datele personale ale utilizatorilor Site-ului in alte scopuri decat cele mentionate mai sus, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

SC Elysee Concept SRL ia toate masurile de securitate adecvate pentru a proteja datele personale stocate in bazele sale de date impotriva accesarilor neautorizate, neputand insa garanta securitatea absoluta a datelor.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii Site-ului beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru a solicita stergerea datelor dvs. personale, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email folosind datele din sectiunea Contact a Site-ului.

In cazul modificarii politicii de confidentialitate, SC Elysee Concept SRL va notifica pe email utilizatorii Site-ului si va afisa la aceasta adresa politica de confidentialitate modificata.

Pentru orice nelamurire legata de politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email folosind datele din sectiunea Contact a Site-ului.