Amber

LABORATORY PERFUMES

 

Cel dintai parfum al Laboratory Perfumes este unul multifatetat si persistent, creat ca un tribut adus frumusetii coastei Marii Britanii. In spatele farmecului sau complex sta dorinta de a oferi consumatorilor un parfum care sa daruiasca cu mult mai mult decat o nota de top atragatoare, care sa nu arate totul de la prima pulverizare, ci sa-si dezvaluie treptat complexitatea, rotunjindu-si mirajul pe masura ce evolueaza pe piele.
Amber este parfumul care isi urmeaza cu fidelitate purtatorul, pe intreaga durata a zilei, schimbandu-se o data cu trecerea orelor. Cu fiecare interval, scoate la iveala diferite note, in functie de schimbarea tempo-ului si de ritmul zilei. Explozia sa dinamica pe acorduri verzi se potriveste cu energia diminetii, adaugandu-si cu subtilitate condimente bogate, pe masura ce ziua continua. Notele de la finalul compozitiei, adunate din rasini pamantii si ambra gri balsamica, isi potrivesc tonalitatile calde cu venirea serii.
"Un amplu acord britanic de ierburi, condimente si rasini, care reuseste sa fie, deopotriva, subtil si persistent, cu ajutorul caldurii notei care da si numele parfumului." - The Times

100.00 ml/gr
420.00 lei
2.00 ml/gr (mostra)
21.00 lei

Preturile includ TVA si nu includ costurile livrarii.


Recomandarile noastre 

 

 

 

 

 
1265 lei

 

 
1265 lei