*

HOME  ·   DESPRE NOI  ·   MEDIA  ·   NOUTATI  ·   BRANDURI  ·   MAGAZINE  ·   ONLINE SHOP  ·   ELYSEE RETREAT  ·   REVISTA ELYSEE  ·   CONTACT  ·   QUIZ

Lansare "Anthology" by Penhaligon's

15 Mai 2010

         Elysée Concept este onorat sa anunte noi achizitii de marca pentru portofoliul sau de produse de inalta clasa:ANTHOLOGY by Penhaligon’s, simbol desavarsit al excelentei si rafinamentului artistic.Gama ANTHOLOGY va fi prezenta in Romania in exclusivitate prin magazinele Elysée Concept, incepand cu luna mai a acestui an.

          In acest context suntem onorati ca Elysee este singura parfumerie din Europa de Est selectata de casa Penhaligon’s pentru a promova colectia “Anthology”. Prin aceasta, Elysee este confirmat inca o data  ca un punct  de referinta pe harta mondiala a parfumeriei exclusiviste in compania unor nume mari precum Fortnum & Mason in Londra, Le Bon Marche in Paris, Isetan in Tokyo sau Tsum in Moscova.

        Penhaligon's are o istorie indelungata în lumea parfumeriei britanice, datând din anul  1870 când William Penhaligon s-a mutat la Londra din Cornwall şi a inceput crearea de parfumuri fine pentru domni si doamne. Cu un astfel de patrimoniu bogat şi o arhivă completă de formule demult uitate, nu e de mirare că Penhaligon's se îmbarcă la o noua aventura – ANTHOLOGY !

 

        In iulie 2009, Penhaligon's a lansat primele patru parfumuri intr-o colectie de patrimoniu numita “Anthology”. Primele patru arome din colectia “Anthology”, recreate de parfumierul Bertrand Duchaufour sunt “Extract of Limes”(1963), “Eau de Verveine” (1949), “Gardenia” (1976) şi “Night Scented Stock”(1976). In martie  2010 au fost lansate alte doua parfumuri ale colectiei: “Eau de Cologne” (1927)- clasic citric si “Orange Blossom”- floral (1976)

        Multe dintre parfumuri rămân neschimbate, oferind o perspectivă unică asupra tendinţelor olfactive ale acelei epoci, în timp ce altele au fost atent reformulate pentru a evoca tendintele moderne in parfumerie.

         Alte sase parfumuri vor fi lansate în 2010 şi 2011, creându-se o intreaga colectie “ Anthology” de 12 parfumuri pentru bărbati şi femei.