XerjoffIn 2004, urmand o atractie naturala pentru frumusete si animat de interesul pentru lumea parfumurilor de lux (o pasiune mostenita de la tatal sau, un calator neobosit prin Orient), Sergio Momo a infiintat XerJoff International, impreuna cu Dominique Salvo, designer si coordonator imagine corporativa.

Astfel au luat nastere colectiile XJ 17/17 – parfumuri exceptionale cu caracteristici olfactive unice si ambalaje realizate din materiale nemaifolosite in parfumerie. Pozitionarea XerJoff International poate fi descrisa pe scurt, prin chiar sintagma definitorie a marcii: „Naturae Xquisite”- excelenta naturii. Toate elementele din jurul acestor colectii de „parfumuri bijuterii” sunt strans legate de natura: de la alegerea ingredientelor din care sunt distilate parfumurile, la sticlele sculptate manual din cuart sau suflate in sticla de Murano.

Colectia XJ 17/17 a fost creata de o echipa cu experienta internationala la Grasse, in sudul Frantei. Dupa un an de teste s-a obtinut un rezultat excelent pentru toate parfumurile, toate bazate pe o compozitie rafinata si misterioasa. Totusi, ingredientele extrase din cele mai nobile plante, cu ajutorul celor mai inovatoare tehnologii, sunt cele care accentueaza caracterul unic al tuturor parfumurilor si compozitiilor cu adevarat speciale, imbinand traditia cu modernitatea. O alegere atenta a ingredientelor, culese din jurul lumii, sta marturie a diversitatii naturale si culturale a vremurilor noastre.

XerJoff inseamna transcenderea dimensiunii olfactive si patrunderea intr-un univers mult mai vast. Acolo unde perceptiile si senzorialul intalnesc luxul, in cautarea unor „colturi partiale”, o necesitate tot mai importanta a lumii de astazi. Acolo unde poezia vietii de zi cu zi se redescopera si se reinventeaza gratie marilor cicluri ale Naturii si ritmurilor biologice ale existentei fiecarei fiinte. Acolo unde arta si maiestria omului se impletesc intr-o alianta arhetipala, pentru a oferi intregii lumi capodopere desavarsite.