Pro Fvmvm RomaUneori un parfum este mai evocator decat o fotografie sau o imagine. Starneste o explozie de senzatii, emotii, dorinte care ne atrag si ne incatuseaza pana cand ne scufundam intr-o stare de beatitudine.


Suntem la inceputul anilor ’50. Intr-un incantator orasel de provincie din sudul Italiei - Sant’Elena Sannita – exista dorinta de a crea lucruri marete si importante. Acest spirit antreprenorial caracteriza in mod special familia Durante, indreptandu-i spre Roma, locul potrivit pentru a-si implini obiectivele. In scurt timp si-au deschis primul magazin, unde vind produse de ingrijire personala de lux.
Datorita invataturilor acestora, Giuseppe, Luciano, Felice si Maria Durante – cea mai tanara generatie – decid sa isi creeze propriul concept olfactiv. Conceptul a prins forma in 1996 prin crearea unor miresme neconventionale inspirate de sentimentele, emotiile si experientele personale ale celor patru, fara a tine cont de nicio regula din lumea parfumurilor.


A rezultat PRO FVMVM ROMA, unic, neconventional, rar. Un concept sofisticat evoluand intr-o experienta intensa  ce poate fi traita si inteleasa de oricine.