MontaleParfumurile Montale - creatii ale renumitului parfumier Pierre Montale.

Efectul hipnotizant al colectiei de parfumuri Montale reflecta experienta de peste 30 de ani a lui Pierre Montale. Dupa o ampla munca in Orientul Mijlociu, s- a intors in Franta pentru a crea o colectie de parfumuri care sa exprime dragostea lui fata de orient si fascinanta sa poveste.

Parfumurile Montale contin lemn pretios, frankincense, balsam, ambra, cedru, si inca alte o mie de arome, pentru ca parfumurile Montale sa reprezinte elixir al fericirii si potiuni ale iubirii.

Parfumurile din gama Aoud sunt obtinute din uleiurile arborelui arab Aoud. Aoud-ul este un ulei pretios extras din rasina arborelui Aquilara- cunoscut ca uleiul Ud (Ouf sau Aoud). Doar arborii care au o anumita varsta (50 de ani) produc aceasta esenta. Uleiul se obtine printr-un proces secret, vechi de o mie de ani. Subtilitatea si bogatia sa provin din natura. Parfumurile din gama Aoud sunt parfumurile regilor arabi si sultanilor, inca de la inceputul vremurilor, si se crede ca detin proprietati afrodisiace.

Parfumurile Montale contin ingrediente pretioase in stare pura si in concentratie mare. Recipientul din aluminiu a fost creat special pentru a garanta pastrarea indelungata a parfumurilor, la loc intunecos, lumina fiind principalul dusman al parfumurilor si esentelor rare.

 

 
590 lei