HOME  ·   DESPRE NOI  ·   MEDIA  ·   NOUTATI  ·   BRANDURI  ·   MAGAZINE  ·   ONLINE SHOP  ·   PRODUSE ELYSEE  ·   REVISTA ELYSEE  ·   CONTACT  ·   QUIZ

Miller Harris


Miller Harris intruchipeaza stilul eclectic si distinct al lui Lyn Harris, un stil ce se distinge datorita materiilor prime extrem de pretioase si exclusiviste si a instinctului de parfumeur desavarsit ce transcede in tot ceea ce tine de procesul creativ.

Lyn este un nume de referinta in arta parfumeriei de mai bine de douazeci de ani, in anul 2000 punand bazele casei Miller Harris. Semnatura stilistica a lui Lyn este definita de dragostea sa pentru ingredientele naturale si maestria de care da dovada in prelucrarea acestora. Respectand traditia, Lyn depaseste granitele conventionale creand parfumuri inovatoare si atemporale.

" Viata este asemeni unei calatorii iar eu am privilegiul de a-mi putea impartasi povestea prin intermediul creatiilor mele." Lyn Harris

Stilul aparte, devenit iconic, atat al produselor cat si al magazinelor au consacrat Miller Harris drept una dintre cele mai exclusiviste case de parfumuri din lume. Aceasta este casa de parfumuri care are puterea de a va schimba perceptia privind arta parfumeriei, de a surprinde imbatand simturile.