Parfums MDCIImagineaza-ti o sticla de parfum sculptata intr-un cristal, asemeni unui obiect de arta in miniatura, intr-o tehnica folosita de Lalique, insa demult abandonata din cauza dificultatii si a costurilor de executie!

Aceasta este ceea ce creatorii casei Parfums MDCI Paris, celebrii parfumeuri  Pierre Bourdon, Francis Kurkdjian si Stéphanie Bakouche au pregatit pentru colectia lor exclusivista de parfumuri. Potrivit crezului lor, parfumul ar trebui considerat o arta, nu doar un bun comercial.

Creatiile lor reusesc sa surprinda personalitatea femeii, fiind adevarate capodopere ale elegantei si subtilitatii. Francis nu a dorit ca acestea sa fie comercializate sub cunoscutele denumiri generice de apa de parfum sau apa de toaleta - clasificari teoretice comerciale. MDCI este parfum pur si simplu: persistent, rafinat si uimitor de frumos.  Inspiratia lor se regaseste in opulenta perioadei renascentiste, in operele sculpturale de o incredibila frumusete ale acesteia.

Diferite de tot ce oferea piata parfumurilor de lux, inovatoare si clasice in acelasi timp, flacoanele MDCI ies din tiparele ambalajelor pentru parfumurile contemporane. Ele reprezinta adevarata expresie a luxului in creatia flacoanelor de parfum, redefinind notiunea de frumos, la masculin si feminin. Menite sa desavarseasca experienta senzuala a parfumului de nisa, flacoanele pretioase de cristal trezesc emotii si ofera adevarate delicii estetice.

Reprezentand coloane de sticla sau stalpi in traditia clasica a arhitecturii, flacoanele sustin busturi miniaturale realizate in cristal sau portelan de Limoge.

Ca o adevarata opera de arta, parfumul este clasic, matur, cu un echilibru perfect intre esentele utilizate si modul in care acestea se dezvaluie treptat, la momentul potrivit, de fiecare data devoaland o alta fateta, uneori atat de diferita de prima impresie. Un parfum mereu nou, care te invita sa-l redescoperi in fiecare zi.  

Gama MDCI include 4  parfumuri distincte pentru femei: „PROMESSE DE L’AUBE”, “ROSE DE SIWA”, “ENLEVEMENT AU SERAIL” , PECHE CARDINAL si doua pentru barbati „AMBRE TOPKAPI” si „INVASION BARBARE”.

Parfumurile MDCI sunt, in acest moment, cele mai scumpe si exclusiviste creatii existente pe piata din Romania.