HOME  ·   DESPRE NOI  ·   MEDIA  ·   NOUTATI  ·   BRANDURI  ·   MAGAZINE  ·   ONLINE SHOP  ·   PRODUSE ELYSEE  ·   REVISTA ELYSEE  ·   CONTACT  ·   QUIZ

Codage


Codage se dovedeste a fi atipic fata de restul companiilor cosmetice moderne intrucat nu este o multinationala impersonala, ci creatia a doi frati. Inspirati de frumusete si sanatate inca din copilarie, cei doi s-au inconjurat de cei mai buni cercetatori, nutritionisti, doctori si farmacisti, pentru a pune bazele Codage.


Amandine si Julien au crescut intr-o familie de medici profesionisti: dermatologi, specialisti in acupunctura sau farmacisti. Acestia le-au insuflat celor doi respectul si admiratia fata de profesia de doctor. La varsta la care cei mai multi copii se joaca de a doctorul, pentru ei farmacia reprezenta adevaratul teren de joaca. Totusi nu aceasta a fost calea pe care au ales-o mai tarziu, preferand marile companii farmaceutice, ale caror produse le-au dezvoltat, in defavoarea farmaciilor de cartier.


Cand au considerat ca au descoperit formula magica, menita sa le dezvaluie secretul tineretii vesnice, s-au lovit de o industrie in care adevaratele formule stiintifice au fost inlocuite de marketing si sloganuri. Ambitia pe care au admirat-o in cadrul familiei in incercarea de a gasi produsul potrivit fiecarui client, a devenit un teren de joaca al adultilor in care si-au facut locul strategiile de vanzari si marketingul. In locul miracolelor ce rezolva probleme peste noapte si a produselor care exista azi iar maine dispar, Codage prefera valori sustenabile. Fiecare client este tratat individual, oferindu-i-se solutii personalizate, obiectivul axandu-se nu doar pe frumusete ci si pe sanatate pe termen lung. Pornind de la convingerea conform careia fiecare ten este unic si necesita un tratament special, Amandine si Julien au creat Codage.