Annick GoutalInca de la infiintare, in 1981, Annick Goutal a devenit o marca de prestigiu in parfumerie, sinonima cu acel “savoir faire” frantuzesc. O minunata casa de parfumerie caracterizata de atribute precum Know-how, Emotie, Excelenta si Art de Vivre specific frantuzesti.

O adevarata vizionara, inzestrata cu un har olfactiv unic, Annick Goutal s-a nascut in 1945 in Aix en Provence, in sudul Frantei. Inca de mica si-a descoperit talentul pentru pian, iar pe masura ce a crescut a devenit o femeie incredibil de frumoasa, imbratisand cariera de model. A renuntat la aceasta profesie, deschizandu-si un magazin de antichitati. In aceasta perioada l-a cunoscut pe Michel Detre, tatal fiicei sale Camille.

In 1977, impreuna cu o prietena, a deschis un magazin cu produse de infrumusetare. Si-a descoperit pasiunea pentru parfumuri pe care a desavarsit-o urmand scoala de parfumerie la Grasse.

Fiecare parfum s-a nascut dintr-o amintire, o emotie, un moment intens, din comunicarea cu Natura. Secretul lui Annick Goutal a constat in talentul ei de a transforma emotiile in parfumuri.

Si-a deschis primul magazin in 1980, o locatie incantatoare cu o atmosfera rafinata si intima, de-a lungul timpului, devenind din ce in ce mai cunoscuta. Parfumurile sale au luat nenumarate premii, cele mai multe devenind iconice. Camille, fiica sa, i-a mostenit talentul si pasiunea pentru aceasta lume impreuna cu talentatul nas Isabelle Doyen creand noi esente incantatoare.